În perioada următoare vom fi în concediu. Momentan nu preluăm comenzi. Vă mulțumim.

 

Tehnică

Lemnul folosit pentru realizarea tablourilor este atent ales. Fiecare bucată de lemn este unică și se întrepătrunde cu imaginea.

Întregul proces de realizare al tablourilor este manual, de la tăiere, șlefuire și imprimare, până la aplicarea lacului final care va proteja imaginea pe parcurs nelăsând timpul să intervină negativ și să o deterioreze. Iar ca imaginea finală să fie completă se lucrează manual până și marginile tabloului care sunt sculptate și lăcuite, astfel că, la final acestea nu mai au nevoie de o ramă de încadrare.

Din procesul creativ face parte și unicitatea fiecărei lucrări, chiar dacă aceasta este refăcută după aceeași imagine. Fiecare tablou va avea propria identitate deoarece textura lemnului și imprimarea nu vor ieși niciodată la fel în procent de 100%.

În plus, amprenta făuritorului trebuie să se regăsească la fiecare produs în parte.

Prin ceea ce realizez încerc să aduc în inima și în casele oamenilor retrăirea unor clipe frumoase traspuse pe lemn, tehnica care oferă acel aspect unic de restaurare. Pe lângă modelele existente, în cadrul atelierului se pot realiza și modele noi de tablouri.

Iar pentru că am îmbrățișat conceptul handmade în varianta autentică, nu îmi rămâne decât să spun:... "Handmade până la capăt!"

Vă aștept, cu drag, să treceți "pragul" website-ului meu și să descoperim împreună frumusețea unor produse speciale și deosebite făurite din suflet de mâini talentate, pentru oameni buni și frumoși!